Coming soon: Masterclass Praktisch AI

Hoewel we vorig jaar pas massaal kennismaakten met AI (= Artificiële Intelligentie), heeft AI zich al voor een langere tijd verworven in de technische groothandel. Van voorraadoptimalisatie tot automatische klantenservice chatbots, en ga maar door. Maar wat kun jij als verkoper in de technische groothandel nou écht met AI?

Masterclass Praktisch AI

Met behulp van onze upcoming masterclass Praktisch AI, leer jij hoe je op effectieve wijze gebruik maakt van dit hulpmiddel! En dat is veel breder dan een paar vragen stellen aan ChatGTP ;) Wat dacht je van een strakke, voorbereidende research van de markt en klant die je binnenkort gaat bezoeken? Laat AI je inspireren met winnende vragen die je kan stellen aan prospects. Of schakel AI in voor ondersteuning tijdens het schrijven van offertes, het helpen met klantgesprekken of het genereren van leadlijsten! De mogelijkheden zijn oneindig.

Geen moeilijke apps, maar gewoon lekker direct aan de slag! AI helpt je efficiënter aan de slag te gaan, waardoor je zelfs tijd overhoudt. Kun je eindelijk eens die ene klant bellen die al zolang op je lijstje stond...

Wat levert de masterclass jou op?

Naast dat je eindelijk praktische handvaten hebt om AI op de juiste wijze in te zetten, levert deze masterclass je nog veel meer op! 

  • Je kent het belang van AI in de verkoop;
  • Je kent trends en ontwikkelingen in AI die relevant zijn voor de verkoop;
  • Je identificeert gemakkelijk upsell- en cross-sell-kansen bij jouw klanten;
  • Je leert hoe je krachtige leadlijsten laat genereren door AI;
  • Je kent de verschillende AI-tools en -platformen die relevant zijn voor de technische groothandel;
  • Je bent zo maar 10 tot 15% effectiever als verkoper!

Praktische informatie

Begint het je al te kriebelen om eens goed aan de slag te gaan met AI? Laat dan vooral je interesse horen aan info@praktijkacademiepittig.nl! Meld je aan of stel je vragen. 

De doelgroep voor deze masterclass zijn commerciële medewerkers, vertegenwoordigers en account-managers. De investering is 435,- per persoon en de masterclass duurt 1 dag. De masterclass wordt aangeboden door PiTtiG trainer Harro Willemsen, auteur van de succesvolle verkoopboeken 'De Par 5 methode' en 'Het grote acquisitie praktijkboek'. Harro is ook keynote spreker over AI in de verkoop bij de vakvereniging voor salesprofessionals!