Voor medewerkers en

leidinggevenden in de

technische groothandel

Over de Praktijkacademie Technische Groothandel PiTtiG

 

De Praktijkacademie Technische Groothandel PiTtiG is dé eigen academie voor medewerkers en leidinggevenden in de technische groothandel met trainingen en opleidingen voor inkoop, logistiek en verkoop. Van losse training tot volledige mbo of post-hbo opleiding. Mogelijk gemaakt door het Fonds Kollektieve Belangen voor de Technische Groothandel (FKB-TG).

De trainingen en opleidingen van de Praktijkacademie Technische Groothandel PiTtiG hebben als doel ervoor te zorgen dat de houding, kennis en vaardigheden van medewerkers en leidinggevenden verder worden ontwikkeld, hun inzetbaarheid wordt versterkt, de kwaliteit van de bedrijven wordt verhoogd en het rendement wordt verbeterd. Goed voor de medewerker, goed voor het bedrijf en goed voor de branche.

De trainings- en opleidingsprogramma’s zijn specifiek vóór de technische groothandelsbranche gemaakt dóór succesvolle technische groothandels. Ván, vóór en dóór de technische groothandel dus.

Alle trainingen en opleidingen zijn een slimme combinatie van e-learning en offline trainingen. De offline trainingen worden verzorgd door toptrainingsbureaus en opleidingsinstituten met een bewezen trackrecord.

 

PiTtiG en SAM

 

Met opleidingen en trainingen van de Praktijkacademie Technische Groothandel PiTtiG wordt gewerkt aan vakmanschapsontwikkeling. Wordt gewerkt aan duurzame inzetbaarheid. Daarom werkt PiTtiG nauw samen met SAM. SAM is er voor alle werknemers en werkgevers in de technische groothandel. Die vandaag, maar ook morgen met plezier willen werken. Gezonder en gelukkiger. Zonder stress, of gedoe. SAM geeft aandacht. En maakt je bewust van waar je staat. In je werk en in je leven. En waar er nog wat te winnen valt. SAM doet dat op het gebied van vitaliteit, vakmanschapsontwikkeling, motivatie en betrokkenheid én balans werk en privé. Kijk voor meer informatie op https://www.samwerkt.nl/home