Voor medewerkers en

leidinggevenden in de

technische groothandel

Over de Praktijkacademie Technische Groothandel PiTtiG

 

De Praktijkacademie Technische Groothandel PiTtiG is dé eigen academie voor medewerkers en leidinggevenden in de technische groothandel met trainingen en opleidingen voor inkoop, logistiek en verkoop. Van losse training tot volledige mbo of post-hbo opleiding. Mogelijk gemaakt door het Fonds Kollektieve Belangen voor de Technische Groothandel (FKB-TG).

De trainingen en opleidingen van de Praktijkacademie Technische Groothandel PiTtiG hebben als doel ervoor te zorgen dat de houding, kennis en vaardigheden van medewerkers en leidinggevenden verder worden ontwikkeld, hun inzetbaarheid wordt versterkt, de kwaliteit van de bedrijven wordt verhoogd en het rendement wordt verbeterd. Goed voor de medewerker, goed voor het bedrijf en goed voor de branche.

De trainings- en opleidingsprogramma’s zijn specifiek vóór de technische groothandelsbranche gemaakt dóór succesvolle technische groothandels. Ván, vóór en dóór de technische groothandel dus.

Alle trainingen en opleidingen zijn een slimme combinatie van e-learning en offline trainingen. De offline trainingen worden verzorgd door toptrainingsbureaus en opleidingsinstituten met een bewezen trackrecord.