PiTtiG Praktisch HRM

 

Hoe je als technische groothandel opvalt in de grote vijver

 

Bizar: in Engeland bevoorraadt het leger benzinestations. Omdat gekwalificeerde chauffeurs niet te vinden zijn. Natuurlijk speelt de Brexit daar een rol in, maar het is nu eenmaal zo dat we méér met minder mensen moeten doen. Ook in Nederland. Ook in de technische groothandel. We vissen met z’n allen in dezelfde (kleiner wordende) vijver en we willen allemaal (verder) groeien. Hoe val je in die vijver dan nog op als kleinere technische groothandel? 

 

Als kleinere technische groothandel heb je misschien wel geen HRM staf die continue de arbeidsmarkt monitort en bewerkt, heb je misschien geen strak uitgelijnde performancecyclus of employee benefitsprogramma. Sterker nog; je voert HRM uit náást je andere werkzaamheden. Naast je werk als administratief medewerker of commercieel medewerker.  

 

Hoe zorg je dan dat ook jouw groothandel positief opvalt op de arbeidsmarkt, de juiste mensen selecteert, ze ontwikkelt en ze -liefst continue- feedback geeft over hun prestaties? De cursus Praktisch HRM geeft je handvatten. 

 

Niet voor HR staven, maar voor medewerkers die HRM naast hun andere werkzaamheden in hun portefeuille hebben.

 

De cursus Praktisch HRM bestaat uit een 5-tal modules met elk een trainingsavond van 4 uur verspreid over 5 à 6 maanden.
 

Deze trainingsavonden zullen gelardeerd zijn met gastsprekers uit de technische groothandel die veel ervaring hebben op een specifiek HR terrein of deze rol op een inventieve en/of creatieve manier hebben ingevuld.

De focus ligt op implementatie van het geleerde in de eigen organisatie.

 

Bekijk de cursus Praktisch HRM op https://www.praktijkacademiepittig.nl/opleidingen/opleiding-praktisch-hrm-490/

en meld je aan!