Opleiding Praktisch HRM

Inleiding

Medewerkers zijn de kritische factor in de technische groothandel. Of het nu gaat om inkoop, logistiek, verkoop of administratie, iedereen is een onmisbare schakel voor het succes van de groothandel. Gemotiveerde medewerkers zorgen voor een foutloze uitvoering van het werk en maken zo samen het verschil naar klanten. Het communiceren & selecteren, beheren & contracteren en opleiden is daarom gewenst.


Cursusinhoud

De onderstaande vragen zullen tijdens verschillende modules worden behandeld:

  1. Communiceren met de arbeidsmarkt: hoe zorg ik ervoor dat ik positief opval niet alleen als technische groothandelsbranche, maar ook en juist in vergelijking met andere technische groothandels?
  2. Selecteren van de juiste medewerker: hoe zorg ik dat ik dan ook de juiste medewerker (passend bij mijn bedrijf en de functie) selecteer?
  3. Contracteren: welke contractvormen zijn er? Welke arbeidsvoorwaarden? Hoe leg ik een goed en geordend personeelsdossier aan en voer ik een deugdelijke salarisadministratie?
  4. Ontwikkelen: hoe zorg ik dat nieuwe medewerkers zich snel het bedrijf, de producten en diensten eigen maken? Welke (branche) opleidingen kan ik daarvoor inzetten. Hoe leid ik duurzaam inzetbaar op en train ik functiegericht?
  5. Doeltreffend prestatiemanagement: hoe volg ik prestaties, hoe evalueer ik prestaties en hoe stuur ik deze (tijdig) bij? De cursus Praktisch HRM is praktijkgericht. Dat houdt in dat de deelnemers feitelijk aan de slag gaan met het inrichten van personeelsinstrumenten en zo bouwen aan een goede basis voor HRM beleid in de eigen organisatie.

Leaflet
Download hier.

Kenmerken

Doelgroep: Startend HRM medewerkersBlended learning: De cursus Praktisch HRM is een slimme combinatie van e-learning, fysieke training en coaching
Uitvoering: Wordt als open inschrijving aangeboden bij een groepsgrootte van minimaal 8 deelnemers

Investering

€ 1.312,50 per deelnemer excl. 21% BTW

Drie redenen om bij ons een opleiding te volgen:

  • Ontwikkeld vóór de technische groothandels dóór de technische groothandels
  • Zeer praktijk- en toepassingsgericht
  • Direct resultaat

Misschien ook interessant voor jou:

< Je bent bij 1 van >