Groeien & grenzen verleggen: een interview met PiTtiG-trainster Hiskia

Misschien ben je haar al wel eens tegengekomen tijdens één van onze trainingen, of misschien ken je haar juist nog niet. Vandaag mochten we onze PiTtiG trainster Hiskia Westerbeek interviewen! Ze vertelt wat meer over haarzelf, maar ook over de trainingen die ze geeft aan PiTtiG deelnemers.

Hiskia, stel jezelf eens voor!

“Mijn naam is Hiskia Westerbeek, woonachtig in Odijk (vlakbij Utrecht) en in de zomerse weekenden voornamelijk in Friesland. Als trainer en ondernemer help ik mensen graag om het beste uit zichzelf te halen, op zowel persoonlijk als commercieel vlak.”

Trainingen vol enthousiasme

Met Hiskia haar enthousiasme moedigt ze mensen aan om verder te groeien en om hun grenzen te verleggen, wat niet alleen bijdraagt aan het rendement van organisaties, maar ook hun persoonlijke ontwikkeling en voldoening vergroot. “Ik inspireer én motiveer deelnemers om doelgericht te werken aan persoonlijke en gezamenlijke doelstellingen op het gebied van communicatie, verkoop en leiderschap. Effectieve communicatie staat centraal in mijn trainingen,” vertelt Hiskia hier zelf over.

Het resultaat? Meer verkopen, efficiëntere processen, effectievere teams en tevreden klanten!

Hiskia haar trainingen worden gewaardeerd vanwege de praktijkgerichtheid, veiligheid, het uitdagende karakter, interactie en door de enthousiaste manier van kennisoverdracht. “In mijn trainingen ligt de nadruk op doen, op veel persoonlijke aandacht en herkenbare situaties, waarin theorie een ondersteunende rol heeft,” legt Hiskia uit.

Waarom trainen in de technische groothandel?

“Wat mij altijd heeft aangetrokken aan de technische groothandel is de breedte en de dynamiek van het werk. Als trainer kan ik impact maken op de efficiëntie en effectiviteit van een groothandel keten. Extra interessant is dat mijn trainingen niet alleen bijdragen aan de groei van bedrijven, maar ook aan de algehele klanttevredenheid. Plus, de diversiteit aan uitdagingen binnen de groothandel maken het voor mij dynamisch en boeiend.”

Hiskia haar ervaring en passie voor de technische groothandel gecombineerd met de diverse en uitdagende aard van deze branche, maakt het voor haar de perfecte omgeving om als trainer te werken én bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van werknemers in deze sector.

Welke trainingen geef je?

“Ik ben trainer voor diverse modules van PiTtiG, dit zijn leiderschaps- en salesmodules. En nee, voorkeur heb ik juist totaal niet. Er is geen favoriete module, ik vind namelijk juist de afwisseling super leuk!”

Bij PiTtiG zijn we maar al te blij met een gemotiveerde trainer zoals Hiskia! En we kunnen ons super goed voorstellen dat jij ook een training van haar wil ;) Kom vooral eens in contact om over de mogelijkheden van trainingen in jullie organisatie te sparren.