Gezocht: Gelderse technische groothandels die medewerkers willen laten trainen in het kunnen adviseren van het duurzame alternatief aan hun klant

Heel graag komen we in contact met technische groothandels in de regio Gelderland die bijvoorbeeld de vraag naar een traditionele paneelradiator willen kunnen omzetten in een oplossing voor een laag temperatuurinstallatie met bijvoorbeeld convectoren. Of die een vraag naar een gasgestookte CV installatie graag omzetten in een installatieadvies van een warmtepomp als opwekker. Of die een vraag naar een bitumen brandrol, graag willen ombuigen naar een oplossing met het veel duurzamere EPDM. Heel graag dragen we via opleiding en training bij aan de energietransitie via de groothandel. Er bestaat een wens een opleidingsprogramma te ontwikkelen die verkopers in de technische groothandel in staat stelt het duurzame alternatief te adviseren aan klanten.

Zet jouw groothandel ook in op het duurzame alternatief en wil jij dat (al dan niet gesubsidieerd) faciliteren vanuit HR(D)? Mail dan naar info@praktijkacademiepittig.nl.

Meer nieuws