Je eigen training of academie op maat laten ontwikkelen met subsidie

Iedere technische groothandel van 5-250 medewerkers komt in aanmerking voor de zogenaamde SLIM subsidie. Met de SLIM subsidie jaag je het leren en ontwikkelen in je groothandel (weer) aan.

 

Met de SLIM subsidie kun je o.a.

  • een training of e-learning op maat (laten)ontwikkelen (de uitvoering is niet subsidiabel).
  • een zogenaamde vlootschouw uitzetten (wat is het opleidingsniveau en competentieniveau van m’n medewerkers?).
  • nieuwe competentieprofielen ontwikkelen voor de medewerker en de groothandel van de toekomst. Denk aan e-commerce skills, 21st century skills en consultative selling skills.
  • opleidingsadviezen ontwikkelen en loopbaanontwikkelgesprekken voeren.
  • een methode voor het voeren van periodieke loopbaan- en ontwikkelingsgesprekken ontwikkelen.

 

De SLIM subsidie biedt je bijvoorbeeld ook de kans om een vliegende start te maken met een ‘eigen’ academie. Met e-learnings die jouw groothandel specifiek nodig heeft. Dat kan een e-learning zijn voor e-commerce, een nieuwe basiscursus elektrotechniek, een onboarding programma of e-learnings waarin je mensen leert werken met je CRM pakket of ERP systeem.

 

De indieningstermijn van de SLIM subsidie ligt tussen 1 en 30 september 2020 op basis van loting. De Praktijkacademie Technische Groothandel werkt, waar het gaat om de SLIM subsidie, samen met subsidiebureau Subvice.  

 

Wil jij ook graag bouwen aan je eigen maatwerk e-learning of zelfs een academie? Laat het ons dan voor 17 september 12.00 uur weten door een mail te sturen aan marianne@praktijkacademiepittig.nl o.v.v. SLIM subsidie 09-20. We brengen je dan in contact met Subvice.