Opleiding Tactisch inkopen

Inleiding

Met het trainingsprogramma PiTtiG Inkoop implementeer je stapsgewijs een (nog) slimmere en betere bedrijfsvoering van de inkoopfunctie. Het resultaat: hogere scores op de meest belangrijke prestatie-indicatoren van inkoop, van een verbeterde doorlooptijd tot een verlaging van je voorraadkosten. Jij wilt toch ook vanuit je eigen rol en functie een actieve bijdrage leveren aan de marge-ontwikkeling van je bedrijf?

Voor wie is PiTtiG Inkoop bedoeld?

PiTtiG Inkoop is bedoeld voor inkopers die werken in het team inkoop en daar een bestelfunctie of junior/medior inkopersfunctie bekleden. Het programma is geschikt voor fulltime inkopers en medewerkers die een inkooprol vervullen. Bij de kleinere technische groothandels zien we immers vaak dat inkoop is geïntegreerd met andere afdelingen, zoals verkoop en voorraadbeheer. Inkoop is dan een onderdeel van de functie.

Wat bereik je met PiTtiG Inkoop?

Met PiTtiG Inkoop implementeer je stapsgewijs een (nog) slimmere en betere bedrijfsvoering. Het resultaat: hogere scores op de meest belangrijke inkoop-KPI’s, van een verbeterde doorlooptijd tot een verlaging van je voorraadkosten. Naast een verhoogde score op de jou bekende inkoop-KPI’s, werk je bovenal aan het op de kaart zetten van je eigen ‘job’. Je ontwikkelt je gedurende het programma tot een proactieve inkoper, die in samenwerking met verkoop (en niet altijd in opdracht van!) een cruciale rol speelt in de marge-ontwikkeling van je eigen groothandel.

Leaflet
Download hier.

Kenmerken

Duur: 1 jaar.

Blended learning: Deze opleiding is een slimme combinatie van werkplekleren, lessen, trainingen en e-learning.

Doelgroep: Bestellers en junior inkopers.
Uitvoering: Deze opleiding wordt aangeboden als open inschrijving en gaat van start indien zich minimaal 10 deelnemers hebben ingeschreven.

Investering

Prijs: € 3.457,50 per deelnemer

Drie redenen om bij ons een opleiding te volgen:

  • Ontwikkeld vóór de technische groothandels dóór de technische groothandels
  • Zeer praktijk- en toepassingsgericht
  • Direct resultaat

Misschien ook interessant voor jou:

< Je bent bij 1 van >