Geef je sales een boost met het Sales Essentials trainingsprogramma

Verhoog je verkoop met het trainingprogramma ‘Sales Essentials’!

De afgelopen zomervakantie is voor de meesten van ons al een vage herinnering en nu we zo zachtjes aan weer zijn begonnen met werken, kijken we ook waar we de komende maanden onze tijd en energie in zullen steken.

Het laatste kwartaal biedt de uitgelezen kans om te reflecteren op de doelen die we aan het begin van het jaar hebben gesteld en net die stap extra te zetten om deze doelen daadwerkelijk te behalen of – nog beter – zelfs te overtreffen. Hoewel het wellicht voelt alsof het jaar al op zijn eind loopt, hebben we voor het waarmaken van mooie ontwikkelingsdoelen voor onze medewerkers en de verkoopdoelen die we gesteld hebben nog drie hele maanden de tijd.

Dit is dan ook hèt moment om nog in te stappen in ons vijfdaagse trainingsprogramma Sales Essentials. Tijdens dit programma duiken we in alle basisvaardigheden zodat je volledig uitgerust bent met alle kunde en kennis die jou als verkoper helpen om je potentiële klant te laten overgaan tot een daadwerkelijke aankoop. Het programma is in samenwerking met Kenneth Smit ontwikkeld specifiek voor de (technische) groothandel.

 

Trainingsprogramma

Na het trainingsprogramma gaan jouw medewerkers vol zelfvertrouwen in gesprek met prospects, verdiepen ze moeiteloos de vertrouwensband met bestaande klanten en verhogen ze het aantal orders per klant. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen die aan bod komen:

● Module Gesprekstechniek (3 dagen)

  • Versterken vertrouwensrelatie met de klant

  • Communicatievaardigheden

  • Klantcontext achterhalen

● Module Verhogen marge (1 dag)

  • Inzicht krijgen in kosten in de keten

  • Prijsonderhandelingen

  • Het kunnen verkopen van meerwaarde

● Module Verhogen bijverkoop (1 dag)

  • Het verkopen van alternatieven

  • Aanbieden van actieproducten en grootverpakkingen

  •  

Blended learning

De modules bestaan steeds uit een deel voorbereidende e-learnings met theorie, video's en opdrachten. En een fysieke training op locatie gegeven door het gerenommeerd trainingsbureau Kenneth Smit. In totaal bestaat het programma uit vijf live trainingen en elf e-learning onderdelen. Na afronding ontvangt de cursist een PiTtiG branchecertificaat en een Kenneth Smit-certificaat.

 

Praktische informatie

De investering bedraagt 2660 per deelnemer. Dit bedrag is inclusief een jaar toegang tot de e-learnings, reiskosten van de trainer en materialen. De return on investment van verkooptrainingen is echter zeer hoog!

De trainingen zullen op locatie in jullie groothandel worden gegeven op de volgende dagen:

● Dinsdag 4 oktober 2022

● Dinsdag 25 oktober 2022

● Dinsdag 15 november 2022

● Dinsdag 6 december 2022

● Dinsdag 10 januari 2023

 

Inschrijven

Wil je dat jouw medewerkers meer verkopen, schrijf ze dan in voor dit programma. Inschrijven of meer informatie opvragen kan door een mail te sturen naar info@praktijkacademiepittig.nl