Aftrap cursus PiTtiG Praktisch HRM

Medewerkers zijn de kritische factor in de technische groothandel. Of het nu gaat om inkoop, logistiek, verkoop of administratie, iedereen is een onmisbare schakel voor het succes van de technische groothandel. Gemotiveerde medewerkers zorgen voor een foutloze uitvoering van het werk en maken zo samen het verschil naar klanten. De grotere technische groothandels beschikken over een afdeling Personeel & Organisatie of een HRM medewerker (al dan niet als ZZP-er betrokken).

PiTtiG Praktisch HRM is er juist voor de kleinere technische groothandel zonder HRM medewerker en waarvan het management of een andere collega personeelszaken ‘erbij’ doet. Juist voor deze groep is de korte, praktijkgerichte cursus PiTtiG Praktisch HRM ontwikkeld; een korte cursus waarbij je met en onder begeleiding van vakcollega’s spart over de uitdagingen van HRM op het vlak van:

1. Communiceren met de arbeidsmarkt;
2. Selecteren van de juiste medewerker;
3. Contracteren;
4. Monitoren en evalueren;
5. Ontwikkelen.

De cursus bestaat uit bovenstaande 5 modules. Met praktische handreikingen, tips, checklists en toolkits speciaal voor de technische groothandel. In 5 avonden met vakgenoten nemen we je mee in de dagelijkse praktijk van HRM. Iedere maand één cursusavond. Deze cursus start bij voldoende aanmelding in oktober 2019. De investering bedraagt € 1.312,50 per persoon inclusief cursuslicentie en arrangementskosten.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Mail dan naar rogier@praktijkacademiepittig.nl o.v.v. PiTtiG Praktisch HRM.